123steunvordering.nlHoe vinden jullie de juiste steunvordering?

Waarom ons onderzoek de beste kans biedt om de juiste steunvordering te vinden? Wij informeren in het kader van het onderzoek afhankelijk van het gekozen pakket bij 650 partijen die actief zijn op incassogebied. Wij benaderen incassobureaus, deurwaarders, advocatenkantoren en de Belastingdienst. Daarnaast bevragen wij diverse creditscorepartijen en onderzoeksbureaus. Op deze manier bereiken wij ongeveer 82% van de zakelijk markt.

Hoewel het onderzoek dus grondig wordt uitgevoerd, is het onderzoek wel beperkt tot het bevragen van de bovenvermelde partijen. Om u tegen enige aansprakelijkheid te beschermen informeren wij nooit bij lokale of landelijke opperende bedrijven.

Hoe groot is de kans dat jullie een steunvordering vinden?

Wij duiken er diep in. Daarom zijn wij vaak de beste in het vinden van een of meerdere steunvorderingen. Om deze reden verricht ons kantoor dit onderzoek zowel in eigen incassozaken als in zaken van andere advocatenkantoren, incassobureaus en deurwaarders.

Ons slagingspercentage voor het vinden van een steunvordering bedraagt gemiddeld genomen ca. 77%. Uiteraard is dit cijfer door de wet van grote getallen tot stand gekomen. De beroeps wanbetalers komen sneller boven water drijven dan partijen die slechts één of enkele schuldeisers onbetaald laten.

Ondanks onze inzet en hoge slagingspercentage kan er niet altijd een steunvordering worden gevonden. Dat kan ook goed nieuws zijn! Want als er geen steunvorderingen kunnen worden gevonden, dan heeft uw debiteur hoogstwaarschijnlijk niet zo veel schuldeisers en is de verhaalspositie mogelijk minder slecht dan gedacht. Wellicht biedt beslaglegging dan een goed alternatief om uw vordering te incasseren.

Hoe lang duurt een steunvorderingsonderzoek?

Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen en alle stukken zijn bijgevoegd dan begint het onderzoek nog dezelfde dag. U kunt de voortgang bijhouden in ons online portal.

Nadat het onderzoek is uitgezet, blijkt doorgaans tussen 1 tot 4 weken of er steunvorderingen bestaan. Dit betreft de gemiddelde reactietijd die nodig is voor de partijen die in het kader van het onderzoek worden benaderd. Het kan voorkomen voor dat er nog dezelfde dag een steunvordering wordt gevonden, maar dat is echt uitzondering. De partijen die worden benaderd zullen immers in veel gevallen moeten overleggen met de eigen cliënt. Als de cliënt een steunvordering wil verlenen, dan dienen de onderliggende bewijsstukken nog te worden opgevraagd. De Belastingdienst reageert doorgaans nog wat later, maar verleent vaak wel een steunvordering.

Ons advies is om zonder overleg met ons geen faillissementsaanvraag in te dienen voordat er een steunvordering is gevonden. Niet alle rechters verlenen uitstel voor het indienen van een steunvordering.